Nem copy a cikk: a FaceBook-os emojikat bárhol használhatodEbben a cikkben megmutatom, melyik honlap az, ahol jópár, FaceBook-on sokszor visszaköszönő emotikont tudtok kimásolni vagy kivágni.

A link az alábbi: Innen tudod kimásolni majd az emojikatHasználat:

A gombokat megkeresve (b betű) kiválasztjuk a számunkra megfelelő emotikont, amit használni szeretnénk, majd rámegyünk enterrel vagy szóközzel, és végül shift+e bbillentyűvel megkeressük a szerkesztőmezőt (ha beleléptünk már, akkor) és vágjuk ki (ctrl+a és ctrl+x) az
emoji-t, és illesszük be oda, ahova csak akarjuk!
Végkövetkeztetés

Az az igazság, hogy néhány emoji-t máshogy olvas a Jaws, mintahogy az a weboldalon meg van adva, de egyébként elég jól használható kis oldal ez.


A spanish official server US veszélyei a TeamTalk alkalmazásban:

Ez egy publikus szerver (public server), amelyet ajánlott elkerülni, mivel -, pont az imént próbáltam ki - amikor rámentem enter-rel, akkor a TeamTalk alkalmazáson belül bejött a FaceBook, nyomkodtam a föl-le nyilat, ctrl+end és ctrl+home billentyűket, és kisvártatva megkérdezte -, angolul - hogy szeretnék-e kijelentkezni. Erre természetesen egy nem gomb volt a válasz, mire bedobott egy error ablakot, olyat, amikor a TeamTalk-ban valami parancs végrehajtása nem sikerül. Nyomtam erre egy szóközt, és ki is léptem a szerverről, és töröltem is magamnak a szerverek listájából! Keltezés: 2018. 12. 03.


Megérkezett a Google új felülete:


Ma, 2018. 08. 31-én a Google új felülettel rukkolt elő, mely talán a vak felhasználóknak sokkal több címsort (és ezekben (a keresés szempontjából) felesleges információkat), látó
embertársainknak pedig áttekinthetőbb, rendezettebb felületet biztosít. A Google 2018. 08. 30-ai kinézete:

A Google 2018. 08. 31-ei kinézete